Language Translation
🇬🇧 🇫🇮

Tervetuloa!

This is a sample Finnish webpage. Click on the flags to translate.

Instrumenttiopetuksessa opetellaan soittamaan instrumenttia. Voit valita joko bändisoittimen tai klassisen instrumentin.

Muskariopetus tarjoaa lapsille mahdollisuuden tutustua musiikkiin leikinomaisesti ja luovalla tavalla. Muskariopetuksessa lapset oppivat musiikin perusteita, kuten rytmiä, melodiaa ja säveltä, sekä kehittävät ryhmässä toimimisen taitoja. Tunnit sisältävät erilaisia musiikillisia aktiviteetteja, kuten laulua, soittoleikkejä, liikettä ja rytmisoittimien käyttöä.

Rytmimajakassa opetus tapahtuu lapsen koululla. Bändisoitinvalmennusta, bändipajoja ja eri instrumenttien ryhmiä.

Aikuisopetuksessa opetellaan sinun lähtökohdistasi musiikin tekemistä. Voit valita joko bändisoittimen tai klassisen instrumentin.

Rokkimuskarissa soitamme uusimpia pop-hittejä sekä vanhoja tuttuja lastenlauluja uusilla sovituksilla ja sähköisillä soittimilla.

MeHMOn Groove-linja tarjoaa pop/rock-opetusta bändisoittimilla (laulu, koskettimet, kitara, basso, rummut) noin 20 toimipisteessä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.
Opetus tapahtuu iltapäivisin tutussa kouluympäristössä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan opiskelemaan milloin vain. Ei pääsykokeita, motivaatio riittää!

Ilmoittautuminen syksyn opintoihin uusille opiskelijoille

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023-24 on käynnissä osoitteessa mehmo.eepos.fi. Syksyllä ilmoittautuneiden ei tarvitse ilmoittautua keväälle 2024 erikseen.

Jatkoilmoittautuminen syksyn opintoihin vanhoille opiskelijoille

Jatkoilmoittautumisen voitte tehdä, kun kirjaudutte oppilaan omilla tunnuksilla. Jos teillä ei ole Eepos-tunnuksia, voitte pyytää ne sähköpostitse toimisto@mehmo.fi

Jatkoilmoittautuminen syksyn opintoihin vanhoille opiskelijoille

Kokeile soittimen opiskelua opettajan johdolla. Hinta 30€/30min

Etsi lähin opetuspisteesi
Etsi hakusanalla

Etkö löytänyt sopivaa toimipistettä vai oliko lähitoimipisteesi tarjonnassa jokin puute?

Lähetä tällä lomakkeella ehdotuksesi esimerkiksi uudesta toimipisteestä tai jo olevan toimipisteen opetusvalikoimasta esim. "meillä on neljän lapsen porukka jolla tahtoisimme musiikkitoimintaa heidän koulussaan" tai "haluaisin opiskella Tuubansoittoa tässä toimipisteessä"

Ota meihin yhteyttä

Meri-Helsingin musiikkiopisto

Meritullinkatu 1c, 01700 Helsinki

09-6222268

toimisto@mehmo.fi

https://www.facebook.com/merihelsinki/